ПУТИН ПРОБУТАЛ ЧРЕЗ СПЕЦНАЗ КЪЩА В БАРСЕЛОНА НА ГМР. ХИБРИДНА АТАКА СРЕЩУ ОБИЧАНАТА НИ МУТРА

НИдялко скокна на барикадата да брани мутрата. Пик-ливото изданийце незабавно посочи като главен виновник за испанската публикация лично Владимир Владимирович. Явно Путин скучае, няма друга работа и по цяла нощ не спи и мисли какви компромати да измисли за най-големият си конкурент, великият вожд, забележителният капо ди тути капи, човекът, станал по-известен от него, самият Бойко Борисов. Завижда му Владимир Владимирович, то е ясно, не може да достигне до такива висоти като него, гледа го как се фотка с недоуважени лелки по селата и го наляга мъка. Та затова измисля това очерняне.

Защо точно Ел Периодико да е на издръжка от Путин, обаче не успях да разбера. Това да не ти е Пеевски да държи всички медии??? Леко съм разочарована, че не нарекоха испанският вестник жълт парцал, който е купен от Президента Радев /явно са решили, че за това обвинение само на Путин би му стискало/, дори не ги обвиниха, че са четвърторазрядно изданийце. Явно в бързината да оправдаят ГМР, са пропуснали всички аспекти на защитата. Че то и без това много атаки им се събраха напоследък.

Значи, да се разберем – нЕма любовница /всички знаем, че Баце е сам като куче, бау-бау/, нЕма къща /той си каза човекът, че всичко е на фирма на хора, които познава, ама не бил виждал/, нЕма пране на пари /Той си пере парите в пералнята в зайчарника/, нЕма Порше на любовницата /тя си го е заработила с честен магистрален труд/. Бе, изобщо, нема такива работи….

Както каза преди малко един приятел Петър Петров /шапка ти свалям за идеята/, Пацо Терасата да отиде да обиколи три пъти мегдана в Барселона и да вика: „Бойко Борисов няма къща и не пере пари!“. Три пъти поне по три пъти на ден. Да повикат и всички испански медии, както и мисирки от България да го заснемат!

Да види Путин, че на ГМР хибридни атаки не минават. Кой духал, духал. Кой взел къща, взел. Това е!

Елена Гунчева

loading...