ПЪЛЕН ПРОВАЛ НА МУТРАТА

Днес излязоха данни, че цели 70 % от българите живеят ПОД МИНИМУМА ДОХОДИ ЗА НОРМАЛЕН ЖИВОТ!!! В европейска държава, в 21 век, българите са оскотели от мизерията. И най-страшното: повечето дори не осъзнават колко са бедни. Не осъзнават, че се тровят с евтините храни, направени само от химикали, не осъзнават, че носят дрехи втора употреба и боклуци, които отравят здравето им. Не осъзнават, че е нормално да може да си смениш мебелите повече от един път в живота, не осъзнават, че не е нормално да си кърпиш дрехите, докато се разпаднат на тебе, не осъзнават, че е нормално да можеш да си купиш книга, да отидеш на кино, на почивка, да се забавляваш.

Много от Вас ще ми опонират, че плажовете са пълни, че в градовете кафенетата също. Само че това не са всички. И не всички живеят в големите градове. Не всички просперират, не всички получават нормални заплати. Повечето едва оцеляват.

И тази нагла мутра от сутрин до вечер по медиите ни убеждава, че несправедливо от БСП го плюят и че опонентите му от завист говорят срещу него. Всъщност, БСП дори се отнасят меко с него. Защото това не е неуспешно управление. ТОВА Е ПРЕСТЪПНО, БЪЛГАРОУБИЙСТВЕНО УПРАВЛЕНИЕ!

Когато фактите говорят, и боговете мълчат. Но не и изродите, които ни управляват. Нагло ни гледат в очите и ни казват, че просперираме. Цветанов с карираното сакенце ходи по селата, където хората едва свързват двата края и ги убеждава, колко са успешни и как са им направили спортна зала, докато хората от години нямат училище и болница. Борисов ни убеждава колко много магистрали е направил, но не казва, че 15 000 души са се САМОУБИЛИ по време на неговото управление, повечето от отчаяние и мизерия. Спомняте ли си бащата, който се запали тази година, защото не може да нахрани децата си? Защо поне веднъж някой от управляващите не го коментира?!?

ПРЕСТЪПНИЦИ ни убиват! Не е време за упреци, а за ритници!

Елена Гунчева

* Снимката от среща на Цветанов с „проспериращи“ под управлението на гербавите жители на Бяла Слатина.

Снимка на Елена Цонева Гунчева.
loading...