Радан Кънев: „Газпром” е бил поводът за срещата между Цацаров, Дончев и Гергов

Гергов се опита да сгоди БСП и ГЕРБ, но се провали. Успя да го направи само в Пловдивския общински съвет. Има огромни въпроси, които трябва да бъдат зададени на двете партии. Силен ход е на социалистическата партия да се изхвърли Гергов. Сега трябва общинските съветници да гласуват да се отхвърли взетото решение за Пловдивския панаир. Това заяви пред Люба Кулезич Радан Кънев от „Нова република”.

МС реши да даде на Гергов контрола над Пловдиския панаир. Това решение също трябва да бъде ревизирано.  Гергов ще прави опера, а 60 млн. за опера е много. Какво пречи, ако държавата е съдружник, да има опера, а не две общини?!

Разговорът за Газпром е бил поводът за срещата между Цацаров, Сашо Дончев и Гергов. Сашо Дончев говори за монопола на Газпром, а Цацаров за разследване на завишаването на цените на природния газ. Въпросът за цената му е въпрос между ЕК и Газпром, а не просто измекярски разговор.

Трябва да има анкетна комисия по темата „Газпром”. И тъй като Цветанов заяви, че ГЕРБ е част от ЕНП, тогава той да поиска от името на десните партии формирането на анкетна комисия.

Радан Кънев: „Газпром” е бил поводът за срещата между Цацаров, Дончев и Гергов

http://frognews.bg