Разбирам, че много хора имат други приоритети, но да напомня няколко явно важни неща:

Разбирам, че много хора имат други приоритети, но да напомня няколко явно важни неща:

– Какво правим с доставките на газ? Утре в Народното събрание ще има извънредно заседание за изслушване по този проблем. Проблемът е много сериозен и може да обрече цялата икономика. Кирил Петков и компания извършват национално предателство и съсипват България.

-Какво правим с оръжието за Украйна? Утре в Народното събрание като извънредна точка влиза гласуване на проект за решение по предложение на ГЕРБ-СДС? Въпросът не е дали да изнасяме оръжие – вече изнасяме, но официализирането на това ни превръща във вражеска държава с всички последици за това, предимно икономически. Въвличането ни във война е по-сериозно от деленето на баницата.

-Какво правим с бежанците? Голяма част от хотелиерите не са получили пълно заплащане за настаняването, сега ще ги настаняват в държавни бази /кои, къде и при какви условия никой не казва/, издръжката им си върви, а те идват все повече.

– Какво правим с все по-обедняващият български народ?
Иска ми се дискусиите да са на това ниво. Това са важните неща. Хората не са слепи и прости. Това ги интересува. Всичко друго е отклоняване на вниманието. Дали е паднала ракета на 200/20/2 метра от Балабанов може да е много добро за мечтаене, но по същество е отклоняване на вниманието.

Дали са освиркали Кирил Петков в Копривщица също е добро, но по същество това, което трябва да ни интересува, е кога ще бъд изхвърлен от политиката.
Така, че, да се върнем към важните неща.

Елена Гунчева

https://t.me/elenaguncheva