Разбрах, че Цецо Цветанов е пожелал да прилича на мен. Самият Цецо!

Ейй, животът ми е имал смисъл! Знам го вече. Разбрах, че Цецо Цветанов е пожелал да прилича на мен. Самият Цецо! Без майтап. Наредил на органите да докажат, че и двамата сме еднакви, и еднакво заслужили проверка от Цацаров.
Ако искате вярвайте. КПКОНПИ с цялата си мощ изровила всички вещи и части, които се водят на името „Анна Заркова, съпруг, покойни, живи родители и приятели“ ( край на цитата). Задачата: да се докаже, че Цветанов е досущ като „майката на депутата от БСП Крум Зарков“, тъй като и той като нея, и тя като него си е купувала евтино квадратни метри.
Истина е, да ви кажа честно. Даже най-голямата ми вещ – 1 таван в Балчик е 102 пъти по-евтина от ремонта на новия цецов апартамент. А най-скъпата– 1 офис в София е по-малка на площ от асансьора в неговия хол.
Имало вече и публикация, за да се сезира Цацаров – както за Цецо, така и за мен. Забелязвала се само една разлика между нас – че аз не съм придобила нищо от политически рекет, незаконно подслушване и арести на опоненти, а от писане против тия и други престъпления. Но това не е от значение за проверката, то беше отдавна – когато Крум беше в гимназията, а България не беше на111-то място по свобода на словото в света.

Анна Заркова