РАЗКАБЕЛЯВАНЕ ПО БОЛШЕВИШКИ

„От вчера лидерът на „Атака“ Волен Сидеров вече няма да е председател на парламентарната група на Обединените патриоти. Решението е взето на заседание на групата, на което не са присъствали депутатите от „Атака“.
Аргументът за рокадата е, че досегашният председател от месеци не е свиквал заседанието на парламентарната група. Очаква се промяната да бъде обявена официално в пленарната зала.“, тръбят медиите за поредния скандал в Малката коалиция, (Малката терца в ръкава на Бойко).
Сидеров най-наред бе отстранен и неутрализиран в студиото на бТв и не бе допуснат до контакт с Ризова и б разкебелен, както той сам се изрази, а малко по-късно, в негово отсъствие и в отсъствието на депутатите от „Атака“ Сидеров бе уволнен по болшевишки и от председателския си пост в смехотворната структура Обединени патриоти. Не съм фен и привърженик на коалиционните партньори на ГЕРБ, нито на „Атака“ и Волен, но е видно, че ГЕРБ здраво им е начукал канчетата и ги е обучил патриотите до съвършенство да владеят мръсните интриги в парламентарните игрички. Сидеров може да е всякакъв, но да му режеш в главата в негово отсъствие – това е подло и нечестно мръснишко дело. От друга страна, неутрализацията на Волен е вид възмездие към собствените му интриги. Да пази Бог от такава „справедливост“!

Любо Кольовски

loading...