РАЗМАЖЕТЕ ГО-ЗАПОВЕД ОТ бб. НАП – БУХАЛКА!

Летните протести 2020. С месеци висим на площада, с искане за оставката на корумпираното правителство. Всички се радваме на появата на фирмено облечените служители на Хиполенд, които се включват в протеста.

Медиините подлоги на властта не забелязват този момент, но явно -самата власт го забелязва!
Данъчни инспектори се явяват пред магазините на веригата, заключват касите, започват да броят парите и дори… намират 8 лв. отклонение! Доколкото си спомням, същите посещават, съпроводени от полиция и централния офис на компанията.

„Размажете го“ ,явно е крещял гневният борисов, към подчинените му власти, смятайки ги за бащиния. И те, тръгват да го размазват. Вчера, от уволнената началничка на НАП научаваме, че тази внезапна проверка е станала по инициатива на МВР. В какво мвр е обвинил собственика на Хиполенд, , никога няма да научим.

Но отново научихме, че в борисовата държава заповедтта „Размажете го“ е давана от главатаря за всеки, дръзнал да не величае неговия образ, а за размазването са служили органите на държавната власт.

Ако зависеше от бб, то мвр щеше да си го „размаже“ тозимити хиполендовец по стандартния силов начин, ама нали е било демокрация, трябвало е да изглежда законно.
Можех да бъда и аз….Можело е да бъдете и вие….

ДИАНА ДАМЯНОВА