Разсипията на ГЕРБ е колосална, десетки милиарди годишно отиват в джобовете на тези нечовекоподобни индивиди

Ако доскоро сте живели с надежда, че в ГЕРБ само Борисов и Цв.Цв. са нагли, арогантни, алчни и прости, забравете. След случая „Д. Добрев“ е ясно: положението е безнадеждно.

Шуробаджанащината е система на тоталитарно, диктаторско и корумпирано управление, описвано като непотизъм. Ясно е, че герберастите от всички нива на хранителната верига нямат нито интелект, нито морал, за да осмислят собственото си падение и низост. Прости тъпоъгълници като този със сплесканата тиква Цв. Цв.

И все пак към техните избиратели: Сметнахте ли колко ни струват на година кражбите на тези наглеци?

Ето ви проста сметка: Хасково е голяма община на средно голям областен център. Представителна извадка. Казват, че зетьовете и стринките на Д.Д. са откраднали с него около 100 милиона за 2 години. Като Хасково са още 20 такива областни центъра под контрола на Наглите. От това излиза, че само от тях ГЕРБ са откраднали 2 милиарда. Без да броим София, Пловдив, Варна…. Бойко Борисов( боса на Наглите), министрите, коалиционните слуги, кражбите от строителството на магистрали и асфалта.

Грабежът на ГЕРБ, зулумите са огромни. Разсипията на ГЕРБ е колосална и немислима и почти неописуема. Десетки милиарди годишно, вместо за заплати, пенсии, образование, пътища, за децата, отиват в джобовете на тези нечовекоподобни индивиди! Парите казват всичко. Прогнила държава, прогнил непотистки „елит“. Народе наш????

БАРЕКОВ С РАЗТЪРСВАЩ КОМЕНТАР: Разсипията на ГЕРБ е колосална, десетки милиарди годишно отиват в джобовете на тези нечовекоподобни индивиди

bnews.bg