РАШКОВ, като е тръгнал да кара до край! НЕЗАБАВЕН АРЕСТ за Буда и ръководителите на ДПС!

РАШКОВ, като е тръгнал да кара до край!
НЕЗАБАВЕН АРЕСТ за Буда и ръководителите на ДПС!

Преди няколко месеца БОЕЦ внесохме сигнал в ДАНС срещу Борисов за намеса на Турция във вътрешните работи на България. Повода беше лична предизборна среща на Буда с Ердоган.

Още тогава предупредихме, че случващото се ще има последници и че Борисов е договарял подкрепа за себе си и за своите съучастници в грабежа от ДПС на изборите. А това е пряка намеса на чужда държава във вътрешните работи на България! Едно от най тежките престъпЛения – национално предателство и държавна измяна – чл. 98. Ал.1 от Наказателния кодекс на България.

ДАНС, както и очквахме не направиха нищо (там тепърва са нужни дълбоки реформи и кадрови промени, за да се прекъснат наслоените с десетилетия зависимости). Сега ще изпратим същият сигнал и до МВР.

Рашков не бива да прави разлика между селски кметове и партийни лидери и Борисов и лидерите на ДПС трябва да бъдат задържани знезабавно и срещу тях да започне разследане.

До тук мога да поздравя МВР с действията им по прекъсване на схемите за купуване на гласове. Сега да видим дали ще имат куража да прекъснат и една от бруталните схеми за намеса и манипулиране на изборите чрез намеса на чужда държава в тях!

АРЕСТ, СЪД И ЗАТВОР ЗА МУТРАТА И АВЕРИТЕ МУ!
#СъдИзатвор
#БОЕЦ