Ренета Инджова: След „Къщагейт” ще има „Манастиргейт” и „Магистралагейт”

Селските райони винаги са били място за препиране на пари. Скандалите се изваждат по стар български обичай преди избори. След „Къщагейт” ще се заредят „Манастиргейт”, „Магистралагейт”, „Офшоргейт”. Това заяви в предаването „Тази сутрин” бившият служебен премиер Ренета Инджова.

Мислите ли, че когато проблемите във фонд „Земеделие” са толкова големи, нещо ще се оправи? Нищо подобно. Прокуратурата няма да направи нищо.

Европа ще си поиска дадените от нея пари. Остава да се реши кой ще връща откраднатото от нея. Ако тези, които са ги взели, напуснат страната, ние ще ги плащаме. Борисов иска да покаже нови проекти, за да изглежда, че парите са вложени.

Инджова коментира и предстоящия европейски вот: „Предстои да се реши екзистенциалният  въпрос дали България ще я има. БСП и ГЕРБ трябва да се разберат”.

Българите са изчезващ вид. На него му харесва да е жертва. Приели са съдбата да бъдат изчезващ вид. Делът на работниците е нищожно малък. Ще бъдем общество, в които ще има доктори, но няма да им сестри, ще има митрополити, но няма да има попове, ще има инженери, но няма да има изпълнители.

.

http://frognews.bg

loading...