Решението на Путин да продава газ в рубли не е емоционално. То е отдавна подготвяно трасе за нов финансов ред

Настъпва нов велик момент. Путинофили не могат да влизат в ЕС! Засега за руснаци важи, но кой знае, може скоро и за жители на ЕС да започне да важи. Както на неваксинираните се опитаха да вземат хляба, работата им, а на места се опитаха да ги заключат в домовете им, така и сега от тоталитарния евро-атлантически лагер очаквам русофилите и путинофилите да бъдат уволнявани и затваряни.

Следващата крачка по програмите на ненормалните либерални гниди може би ще бъде уволняването и заключването на тези, които се къпят всеки ден и ядат истинска храна, а не заготовките на Лайнен. Този евро-атлантически Запад се изврати до крайност, уродлив по природа, той прилича на огромен грозен тумор, расте необезпокояван, причинявайки смърт и разруха откъдето мине. Но! Това е минимален регионален проблем! Световното господство вече се изплъзва от ръцете му и сега ще го докажа.

Но преди това с поредната доза умиление да отчета напъните на евробюрократите, до един невежи, неграмотни и некадърни, всичките завършили „престижните“ глобалистки университети за произвеждане на бройлери с гумени глави. Само Андрей Слабаков е завършил ВИТИЗ, бившето НАТФИЗ.

Вчера, след като почти бяха матирани от Путин, ЕК водена от невероятния експерт гинеколожката Лайнен и роди…..създаване на европейски сили за сигурност в размер на 5000 души и още, внос на изключително скъпия и вреден за околната среда (Грето, слушаш ли ме?) американски шистов газ. Леле! Икономическите потенциали на Европа под диктата на ЕССР са велики, направо в 21-ви век, то е прогрес, то е растеж, то е чудо! Единственото, което гумените глави либерални глобални може да измисли е, да внася с танкери газ от щатите. Евала! Това е икономическо решение на нивото на средно специално училище! Трагедия сте еврофили, трагедия!

Сега същественото. Защото светът си живее живота, извън ЕССР и западния концлагер има живот. Ето неговите нови параметри.

Газ в рубли.
Петрол в юани.
Цифрови пари, които обезмислят SWIFT и ФДС.

В момента цифрови пари са нещо като реанимация за света от удушаващото влияние на печатницата за пари ФДС, чрез която се отвлякоха всички икономики в света. Работите и ви плащат и все не ви стигат парите? То е защото има една невидима сила, която стои между вас и вашите пари и постоянно създава условия вашите пари да не могат да ви послужат, постоянно да намалява тяхната стойност за сметка на усилване властта на невидимата сила над вас.

Записвайте си!
Всеки ден ще го пиша. Защото това е част от оформящата се нова реалност, в която Европа, Северна Америка и Австралия са ЗАДНИЯ ДВОР.

Решението на Путин да продава газ в рубли не е емоционално. То е отдавна подготвяно трасе за нов финансов ред, съобразено със съюзниците на Русия. Към тази група попада почти целия свят с изключение на малоумния Запад.

Това решение ще доведе до рублизация, със сигурност е смъртоносен пирон в ковчега на долара и Брестън-Уудската система. Край, финито! Рублизацивта засега ще е регионална, частични континентална, но когато дойде следващата зима в северното полукълбо, ще стане световен процес. Уверявам ви! Сега тук идва пролет и сичко е 6, Киро Идиота размахва крайниците си в ЕС говорейки със себеподобните си орангутани там, играейки си на управление на държавата България. Но идва зима след това и пак ще си говорим и за Путин, и за рублите и за това ОТКЪДЕ ДА СЕ СНАБДИМ С РУБЛИ.
Защото той въпросът има две нива.
1. Газ ще има срещу рубли.
2. А откъде ще вземем рублите?

Засега поведението и управлението на Европа е все още в зоната на глобално либералната розово зелено кафява мъгла.

Европейските обединени идиоти Киро, Шолц, Макрон, Лайнен, Борел и останалите с апломб „управляват“, „решават“, „ръководят“. Обаче в народите им клокочи зверско недоволство от тях и управленията, решенията и ръководствата им! Германският бизнес вече откритото застава срещу решенията за прекъсване на газовите доставки от Русия и фалита на Северен поток-2.

Същото е положението навсякъде. Европа я чакат тежки революционни дни. Неизбежно е с тези управляващи. Скъсването на отношения с Русия и опита за създаване на изкуствена нова Желязна завеса е тежка политическа грешка, която ще доведе до революции в бяла Европа. Народите навсякъде дават признаци, че не са съгласни с управлението на своите избрани или поставени управляващи. Мога смело да заявя, че в Европа се оформя видимо един феномен, условията за който се развиват с години – Деференцияция на обществата в ЕС по хоризонтален принцип, управляващата върхушка губи все повече подкрепата и доверието на управляваното мнозинство. Това е много сериозен обществен и социален процес! Който ще продължи да се развива и ще прерасне в бунтове и революции. И те ще бъдат АНТИГЛОБАЛНИ по своето същностно съдържание.

Русия обяви край на първа част от своята операция в Украйна.
Това означава, че украинската държава е разглобена и очаква решението за съдбата си – примирие с руските условия или безусловна капитулация.
Руската армия е унищожила основни точки на украинската армия, както и точки на нацбатите и чуждестранните наемници. Демилитаризирането на Украйна е почти завършено. Остава денацификацията. Всички призиви – Не на войната – са фактическа подкрепа за глобализма в Украйна и в света. Туморът трябва да се премахне, както и условията да се развива отново! Тумор се маха или с нож, или с вещества в терапия или храна, като и в двата случая ЗАГИВАТ КЛЕТКИ.

Това, което сега се прави по отношение на Украйна от страна на Запада, е да се подхранват туморните клетки и да не се позволява тяхното извеждане от организма. Никой нормален човек не е войнолюбец! Но има моменти, в които не може без жертви! Това го разбира всеки човек, който живее истински живот, а не изкуствен живот в измислени реалности. Природата умира всяка година и се ражда отново.

Мир ще се постигне.
Но светът ще живее при нови условия и тях няма да ги диктува повече гнездото на западните юдейски кланове.

Анастасия Гешева