Руско-Грузинските авери на ББ с неограничените права

Мащабните грузински инвеститори, чиито имена бяха замесени в сделката за покупката на ЧЕЗ България Паата Гамгорашвили и Давид Михайлович  – мениджър на групата руско-грузински партньори в България боравят с неограничени права и възможности в страната.

Мениджърът им и миноритарен съакционер с няколко % Давид Михайлович спекулира и парадира непрестанно с политически партньорства и приятелства, както и с правото си да си поръчва закони, за да си строи 55 етажните кули към Рая  при законово разрешенени 23 етажа, също както си поръча метростанция и широк булевард около мола, коментират наши запознати източници.

Грузинска провинция ли станахме или в този случай милярдите купуват управляващия ни политически елит и мъдрите им решения по-грозно то всякога?

Давид Михайлович,  Паата Гамгорашвили и партньори са сред най-близките дружки на Бойко Борисов и антораж и боравят с неограничени права и възможности в София и страната.

Давид Михайлович ходи из София и се хвали как си е първи приятел с Ивайло Московски и си решават важните за него неща заедно на кафенце.

Наскоро нашумя скандал, че управляваната правно от търговско дружество ,,Магна МК“ ООД, с управител съпругата на Давид Михайлович Коблианидзе , кула към Рая от 55 етажа проект от смесен тип до Парадайс Мол е била потвърдена  от предходния главен архитект на София още юни 2016 година и ако не е възникнал казус с други подобни твърде високи незаконни проекти в София щеше вече да се строи, незамисимо, че скрива цялата планина за всички жители на квартал Лозенец и най-елитната южна жилищна част на София.

За момента по думи на Давид Михайлович на грузинците е обещан нов закон за 55 етажа вместо за 23.

Какво ли ще дадат в замяна? Колко ли ще струва?

Ще се превърне ли едиствената Европейска столица в подножието на планина в СТРОИТЕЛНА ПЛОЩАДКА на неудовлетворените ищаци и комплекси на грузинските инвеститори да са по-високо от планина Витоша? Кула олицетворение на грузинските ищаци които винаги искат най-голямото и най-скъпото, но според запознати източници са крайно по-пестеливи по отношение плащане към контрагентите и партньорите си в България за свършена работа и извършени услуги. Според слухове от пазара руско-грузинските инвеститори са крайно некоректни към  българските си партньори, защото като близки до властта се мислели за недосегаеми. Не плащат задълженията си на местните фирми, лъжат, мамят и буквално се държат като разпореждащи в страната под чадъра на местната власт срещу шепа жълтици.

В строителния сектор се говори, че грузинските милярдери, представлявани от Давид Михайлович в България участвали мотивационно и инвестиционно и в процеса по разширяване на бул. “Черни връх” и изграждането на подводната метростанция Витоша  – апогей на инженерната мисъл, която могат да включат към атракционите на Мол Парадайс като аквапарк щом паднат повече от 3 капки на кв.м. В Спфия.

Явно в неограничените права и възможности на грузинските авери на Бат Бойко влизат и злоупотреби под формата на некоректност към редица български компании измамени като партньори и контрагенти на грузинците и Мол Парадайс под тяхното управление с неизплатени задължения за стотици хиляди евро. Измами, неплащане, заплахи за живота и здравето на управители на фирми, хора и граждани на които са длъжници с цел да не си плащат са само част от активностите на недосегаемите грузински авери ББ в страната. По думи на засегнат техен партньор и контрагент представителят на грузинците в България Давид Михайлович Коблианидзе се държи като вожд на местната мафия, заплашва длъжниците си с телесни увреждания, здравето и живота им, създава им поръчкови проблеми, за да не си плаща задълженията  просто, спекулира непрекъснато публично и шумно с политическите си контакти, връзките си властта и  приятелство с Бойко Борисов, Христо Московски и цялото управление на ПП Герб.

Междувременно бивша 30 годишна любовница на Борисов до неотдавна управляваше ш притежаваше като подарък от покровителя си  кафе бар Pease of Paradise на партера в Мол Парадайс, който след това замести бар Харем. Ей такова едно разменяне на услуги при което излъгани са само български контрагенти работещи с грузинците, които облечени в твърде много власт явно не обичат и не смятат за нужно да си плащат задължениетя към контрагенти. Излъгани ще останат и българските граждани, които ще гледат кулата висока колкото комплексите, партньорската некоректност на грузинските милярдери, вместо планина Витоша.

“Аплодисменти и да продължават да не си плащат и да поръчват хората изключително имиджово е и за тях и за местната власт, която парадират че им работи по поръчка срещу някой лев” коментират засегнати.

http://www.facebook.com/groups/679984575423984/?ref=bookmarks