Ръждясват и стават все по-безполезни „остриетата“ на ГЕРБ, а снарядите на тежката им артилерия са с мокър барут

desi

Поизхабеното, ръждясало и затъпено „острие“ на ГЕРБопитеците, Деса Атанасова, днес по време на консултациите за нов председател на ЦИК при „кандидат – президента“ се възмутила, се лидерът на „Има такъв народ“ Славчо Трифонов не се е появявал в парламента, откакто ке конституира 45-то събрание.

Доколкото е известно, Славчо не е в добро здравословно състояние. Но дори и да е прихванал някакво дипломатическо заболяване, това не оправдава нахалството на Атанасова да обвинява един, все пак, лидер, избран с над 500 хил. гласа. Атанасова или не знае, или не е забелязала, че нейният лидер не се е вясвал в парламента опече от година време, независимо от това, че в закона е разписано, че той, премиерът, е длъжен да навестява парламента, особено когато депутатите го викат на контрол или по други поводи и причини.

Недоволството на Атанасова, предизвикано от отсъствието на Славчо е неуместно, да не кажа тъпо. Отсъствието на Славчо на фона на перманентните десетки и стотици лъжи, измами и симулациии на Главатаря, изглежда направо невинно и безобидно.

Ръждясват и стават все по-безполезни „остриетата“ на ГЕРБ, а снарядите на тежката им артилерия са с мокър барут.

Любо Кольовски