САМООТВЕРЖЕНИ ПСИХОПАТИ НА ТЕЛЕВИЗОРА

Една, не мога точно да си спомня психоложка или психопатка, обикаля денонощно екраните на телевизорите. И е тревожна.. Много тревожна…

Радев бил взел властта! Чертае мрачни и тревожни картини. Безкритични мисирки слушат психологическите й или психопатски, не мога да си спомня точно изявления, и кимат с глава.

Едно е ясно. Банката с купени, но умни анализатори на герб се изчерпва. Остават само най-самоотвержените /респективно най-глупавите/. Вече дори и срещу огромно заплащане не е лесно да се намерят лица, които да леят панагерици към бб и полумъртвата му партия.

На фона на това, за основен говорител на шайата е излъчен Любо Дилов. Един човек, когото обичам, а доскоро – и уважавах. И той, със своята словоохотливост и чувство за хумор е някак си последната въдица на бившата власт /колко хубаво звучи!/ в представянето й пред хората.

Положително е, че схванаха да попремахнат психопатясалия си лидер от екрана. Тъжно е, че в редичката на добре платените самоотвержени играчи и играчки, са останали само други психопатясали лица.

Да влезнат Беновска и Ива Николова. Дайте им думата! Те ще ви дозащитят! Обещавам ви!
А нормалните хора, отдавна изключиха телевизорите.

Пък телевизорите скоро ще платят цената на своята „обективност“. Много скоро. Казвам го като професионалист.

Диана Дамянова