Само меракът за власт ги събра

„АКО НФСБ ПОДКРЕПИ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ , ХВЪРЛЯМ ОСТАВКА ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛСКИЯ ПОСТ НА ГРУПАТА И ОТТЕГЛЯМ ДЕПУТАТИ
Не мога да допусна, че тайни договорки ще накарат Симеонов да изтегли своите хора по време на гласуването на Истанбулската конвенция. Ако това се случи, първо аз не мога да бъда председател на такава група, второ – ще предложа за изключване тези, които са се обявили срещу вече решение на групата да отхвърлим конвенцията. Това ще е скандал и катаклизъм, който не бих искал да става.“

Това заяви самия Волен Сидеров на фейсбук страницата си. Видно е, че в коалицията на така наречените „Обединени“ патриоти битува сериозно недоворие, което е въпрос на време да прерасне в разцепление. Вижда се вече и с просто око, че между тримата печално известни патриотари не съществува доверие и, че те даже не си говорят, а си пишат през медиите.

Вижда се, че и Сидеров и Каракачанов не могат да понасят ортака си Симеонов, който пък от своя страна вероятно сериозно се е слял с задкулисието. Най-ярко обаче се вижда, че така наречените патриотари никога не са се интересували от своите избиратели, а точно обратно, интересувала ги е единствено и само властта и личното благоденствие.Факт, който все по-трудно успяват да прикриват.Това, което ги държи все още заедно е мазния кокъл, който са захапали и мисълта, че това им е за последно!

И Волен заплаши за разваляне на седянката!

bnews.bg

loading...