САШО ДИКОВ КЪМ ЧУГУНИТЕ ОТ СЕМ: НАЛИ ЗНАЕТЕ, ЧЕ СЕ САМОУБИХТЕ ОКОНЧАТЕЛНО!

„Чугунената тройка на СЕМ отново гласува правилно. София Владимирова, Розита Еленова и Бетина Жотева не изневериха на традицията си да имат един и същи избор“, това каза в ефира на „Делници“ Сашо Диков. Той коментира избора на СЕМ за нов генерален директор – Емил Кошлуков.

„Всички казаха колко е добра моята концепция. Бетина Жотева каза досега по-добра концепция не е виждала, но била прекалено скъпа за БНТ“, каза още Диков.

Сашо Диков каза още, че е приключил с кандидатстването си за директор и допълни, че до вчера е бил кандидат-шеф, от днес отново е журналист и няма да търпи повече подобни парадокси.

Аз нямаше да съм толкова бесен ако бяха избрали Сашо Йовков да бяха сложили, Явор Симов. Не може при тази професионална и творческа биография, такъв човек, показал среден пръст в ефир да продължи да бъде на екран.

След заседанието Сашо Диков попитал: „Нали знаете, че се самоубихте окончателно. Не знаехте за съдебните саги на Константин Каменаров? Сега сигурно не знаете и за съдебните саги на Емил Кошлуков?“.

На негативния отговор на членовете от съвета за електронни медии, че те не знаят за подобни престъпления Диков им отговори: Не знам в кой свят живеете. Нали знаете, че Кошлуков дължи пари към КТБ.

Информацията за кризата в БНТ от СЕМ получили от Емил Кошлуков на 12-и юни

САШО ДИКОВ

http://afera.bg