САЩ си въобразяват, че са господари на света. Нашите управляващи си въобразяват, че са взели властта с малко, но завинаги

Нещо ми се губи логиката – значи Русия агресивно струпва руски войски на руска земя, тоест на собствена територия и това е ескалация на напрежение и повод за мобилизиране на НАТО. САЩ разполагат свои войски на друг континент – Европа, където предполагам, търсят майка си, нагло разкарват свои войски в чужди държави и заявяват, че се борят за мир!

Тези дни американска делегация посети София, за да набива канчето на българските пудели. От кратката дресировка имаше незабавен ефект и Министър Янев се научи да скача през американски обръчи и заяви, че Русия е заплаха, а българският батальон няма да е толкова български. За Кирил Петков не знам, той си слуша поначало и изпълнява плана на ембъсито.

САЩ си въобразяват, че са господари на света. Нашите управляващи си въобразяват, че са взели властта с малко, но завинаги. Разочарованието ще дойде много скоро. Самозабравилите се глупаци винаги си получават това, което търсят!

Елена Гунчева