СБИРЩИНА НА КРАДЦИ, АГЕНТИ НА ДС И НАЦИСТИ МИНИСТРИ. НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, А НИЕ ЖИВЕЕМ В НЕЯ

„Шегувкането“ ( но не по Джон Ленън) с нацизма и Холокоста на новите коалиционни патерици на Борисов от НФСБ и останалите идиоти ще донесе нови беди за горката ни Родина. Това е брутална и цинична гавра. Арогантният и самозабравил се селяк не е пазач на ТКЗС в Ямболско, а е вицепремиер – слуга и брошка на „гордостта“ на Меркел и балкански Бай Ганьо. От Банкя.

Днес подкрепихме декларация на ЕП, която чертае пътя на аборигени като нашия ББ и колегата му от Будапеща – вън от ЕС.

Защо е толкова мека реакцията на коалиционните партньори на ЕНП от ПЕС и на г-н Станишев? А защо ЕНП няма реакция на нацистко-глуповата коалиция Борисов-Сидеров-Симеонов- Дончо? Оставка за цялото правителство.

Ще запозная детайлно всички европейски партии и шефовете на ЕНП, барабар с Юнкер и Меркел, какви ги върши техният балкански юнак в родината ни. Сбирщина на крадци, агенти на ДС и нацисти. Министри, продадени под масата на опозицията. Няма такава държава, а ние живеем в нея.

Всъщност още по-обидното е, че нашите „нацита“ не са такива по убеждения и идеология, а са си нашенски свине – самозабравили се крадливи и разюздани тъмни балкански субекти.Н

Николай Бареков

afera.bg