Сбърканото лечение може да се окаже основна причина за смъртността

От много места вече изтича информация за меко казано спорното „лечение“ на вируса в болниците в България. Нещата са толкова сериозни, че не знам как ще бъдат подминати току така, ако се окаже, както прозира от много места, че лечението е по-вредно от самия вирус.

И казвам го съвсем директно – Сбърканото лечение може да се окаже основна причина за смъртността. Засега тази информация много добре се прикрива чрез ред процедурни хватки и забрана за достъп до интензивните отделение, до моргите и ковчезите. Както и през типичните лекарски хватки за заблуди на пациенти и роднини какво точно се случва в болничните лечебни процедури.

Имам много сериозно основание на база постъпваща до мен информация от различни страни, да твърдя, че говорим за масово и фактически насилствено изтезание на хората посредством медицински приоми.

Смятам, че основната причина за вредното лечение са парите, които се вземат по каса и на ръка.
Втората причина е протоколът за лечение, който е спуснат от СЗО. А тях кой и кога ще ги разследва, Бог знае. Но няма да им се размине!
Кой и как ще ги разследва тези неща, не зная. Нито зная кога.
Но мога да споделя реплика на супер сериозен лекар от старата генерация и висшия ешалон на столични специалисти в друга медицинска специалност.

„Гледайте да оправите човека, че ако влезе в болница, може и да не излезе“.
Щом лекари най-добри мислят така, къде вървим Народе????

Анастасия Гешева