Свети свети Бойко, чу вчерашната ни молитва към него и в крайна сметка предложи магаре за премиер

Свети свети Бойко, чу вчерашната ни молитва към него и в крайна сметка предложи магаре за премиер. Политическите ни богове със сигурност са полудели и това вече е очевидно.

О,Чудо!
–––––––––––––––––––––––––––––––––
Добичето е вече факт, парашутирано и хибридно засадено в премиерското кресло, макар ние да отгатнахме името му още преди няколко дни. Защо ли? Първо, защото точно това магаре заключва с тактически маньовър вратата на американското посолство пред носа демонократичните да, българисти и прочее десни полу-политически леприкони. Второ, защото присъствието на именно това магаре изчиства с почти вълшебна пръчка, иначе азиатския уклон на гербаджийската хунта и я превръща в прогресивна евро-атлантическа хунта. Все хунта, но на Балканите е така – слугуваш на външни или губиш всичко.
––––––––––––––––––––––––––––––––-
Войната между нашите психо-десни европейци и психо-десни американофили е обявена! И двете страни са изкопали вече окопите и залогът е един – установяване на абсолютна власт над енергийните проекти!!! Нищо друго не ги интересува най-малко хората, но на всички е ясно, че който държи енергетиката той взима голямата плячка. Но дали ще им се случи? Вероятно не, защото през това време милиони русофили са откъм ограбената, унизена страна и вече лъскат оръжията и чакат свещения знак на Провидението. А той никога не закъснява и последствията не са за говорене, нито за вписване в историческите учебници.

Добре, ще изтърпим магаретата от всички страни. А кой ще плати сметката им?

Николай Марков