СВЕТОВНОНЕИЗВЕСТНИ СЪЩЕСТВА РАБОТЯТ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА

Съществото на снимката е представител на народа. Е, поне на дебилната част от него. Води се депутатка от ГЕРБ. Признавам, следя политиката, но тази не само муцуната, но и за думите й не се сещам. Явно не блести с нищо, освен с корумпе-дъщеря, която го играе куче-касичка на ГДБОП.

ГЕРБ е пълен с подобни, както ги наричам „свински черва“. На които и същността и предназначението им са такива. Удобни за манипулиране и корупция. Та щерка й прибирала яките пачки от наркотрафикантите, които тровят децата ни, за да ги пазят ГДБОП, докато продават наркотици на младите хора. Явно крушата не пада по-далеч от дървото.

А сега ми кажете, че ГЕРБ нямат нищо общо. Че Борисов толкова години не е знаел какво се случва под носа му. Нали, ако вярваме на злите езици, той все още има алъш-вериш с наркоканалите? И как да повярваме, че той не е знаел или не е участвал в схемата чрез маминка на полицайка-касичка?!?

Погледнете още веднъж какви хора правят законите и ни управляват!!! Погледнете физиономията й. Погледнете пачките, намерени в тези, които трябва да ни пазят срещу престъпността. Спомнете си пачките с евро и кюлчетата в чекмеджетата на Борисов!

Случайно?!? Или просто добре организирана престъпност, превзела държавността?

Срам ме е! Срам ме е, че в Народното събрание и в полицията има подобни същества. На които нивото им на компетентност е миене на чинии.

Елена Гунчева

loading...