СВЕТЪТ ЗАТАИ ДЪХ В ОЧАКВАНЕ НА ПОЗИЦИЯТА НА БОКУ-СЛЪНЦЕТО

Днес, понеже други по-належащи проблеми на Територията няма, Боку-Слънцето се развилня из международната политика. Със строги и справедливи думи, оглавяваният от този гуру на политическата мисъл Министерски съвет, прие позиция на България по конфликта между Русия и Украйна.

Светът със затаен дъх очакваше мнението на нашенския титан на мисълта, за да може да съгласува и своята позиция.

Русия беше порицана, по сведения на очевидци Путин, разбирайки за позицията на Боку-Слънцето, изскубал останалата си коса и изпаднал задълго в депресия. След което решил незабавно да се предаде, за да не дразни балканският Винету!

Аз, като един простосмъртен гражданин от материала на Територията, считам, че там, където атовете се ритат, магаретата не трябва да се бутат, но кой ли ме слуша.
От друга страна, не мога да забравя за позицията и на САЩ по въпроса, за базите на НАТО в България и близостта до зоната на конфликта /между другото АЗОВСКО МОРЕ НЕ Е ЧЕРНО МОРЕ, БОКУ, ДА СИ ЗНАЕШ!/.

Та толкоз….да се надяваме, че между световните проблеми, на заинтересованите няма да им остане време и сили да се занимават и с нас. Не че на умряло куче някой вади нож, но все пак да не разчитаме толкова на късмета….

Елена Гунчева