СВЕЩЕНИТЕ КРАВИ НА ЦЕЦКУ

Разбра се, че Цецку е бил дълбоко разстроен и натъжен от заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност. В своята страница във Фейсбук, от която ръси премъдрости за материала, е споделил: „ А на свой ред Румен Радев, когото аз уважавам като пилот, но не и като политик, иска да отклони държавата на Изток, вместо да работи по затвърждаването на позициите ни в НАТО.”

И сега да видим основното – защо Цецку си въобразява, че материалът е в див възторг и благоговение пред членството ни в ЕС и НАТО?

Които на практика ни превърнаха в колония. Защо трябва да поставяме това членство и интересите на НАТО и ЕС над тези на България? Все пак, никой не ни е питал дали искаме да сме там, референдум не е проведен, дори не са питани хората. Просто политиците ни набутаха, заради своите интереси, без да мислят за България.

Забелязвам, че ГЕРБ и изтрещелите псевдодемократи се отнасят към НАТО и ЕС точно като към свещени крави. На нормалните въпроси за чий сме там и защо откакто сме там, сме в катастрофа, се отговаря: „Защото така!”. И следват бесни обвинения, че сме гледали на Изток и към Русия. Явно всеки, който не е на тяхното мнение, е враг, русофил, путинист и дървеняк

Откровено си признава, че ЕС специално мен не ме кефи. Ама никак! И например не виждам никаква разлика между пияндето Юнкер и пияндето Елцин. Не ме кефи това, че ЕС се управлява от хора бездетни и със странни отклонения от нормалното. За които преди 100 години вместо постове в политиката биха им осигурили спокойствие в тапицирани килии. Не ме кефи това, че даваме милиарди евро за издръжка на безумна бюрокрация, която е далеч от всичко, което считам за нормално и правилно. И морално!

Не ме кефят джендър идеологията, парадите и толерантността към варварите. Ама никак! И не искам бъдещето на детето ми да е свързано с паради с розови пера, еднополови бракове и африканци. Не ме кефи мигранската политика на Меркел и това, че сме принудени да приемаме и издържаме „гости”, които не сме канили и не ги искаме тук.

Не ме кефят щастието на кокошките и безумните изисквания за етикетите и храните. Защото, знаете ли, отраснах във време, когато кокошките не знам дали бяха щастливи, а на етикетите пишеше само две-три неща, но не съм се отровила и съм оцеляла. Не ме кефи това, че цяла Европа се вълнува от съдбата на кравата Пенка, а не се поинтересува дори от имената на старците, загинали от студ и глад в европейска България.

Не ме кефи това, че плащаме над един милиард евро вноска в Европейския съюз, а фондовете се разпределят непропорционално и по интереси. Не ме кефи това, че ни се натрапва законодателство в разрез с морала и семейните ни ценности.

Не ме кефи това, че НАТО разположи чужди военни бази в България, и то след като бяхме принудени да нарежем нашите ракети и въоръжението, както и да разформироваме армията ни. А те дори не плащат наем за базите….
Не ме кефи това, че Боку се целува с Меркел и Макрон така, както и Тодор Живков и Брежнев не са се целували.

Така че, Цецку, преди да обвиняваш, че Президентът гледал на Изток, защот не попиташ българите накъде гледат? Да, има и такива, които подкрепят съюзите, но има и такива, които смятат участието ни в тях като предателство към България.

А относно уважението…..забавно е! Наистина е много, много забавно. Физкултурник от помощно училище не уважава Президент на България. Разбирам, да беше Бившия Плевналиев, който се хилеше на президентския пост като…ами като Плевналиевица, че да не го уважаваш.

И още нещо – Президентът е избран от мнозинството от българският народ. Неуважението към него, е неуважение към нас. Не че те подозираме в уважение към народа ти. Но да си знаеш. Защото всеки си плаща сметката!

Елена Гунчева

loading...