Свидетели сме на нещо невиждано и нечувано! ГЕРБ – СДС все още нямат кандидатска двойка за президент и вицето му, но се регистрираха в ЦИК като коалиция

Свидетели сме на нещо невиждано и нечувано! ГЕРБ – СДС все още нямат кандидатска двойка за президент и вицето му, но се регистрираха в ЦИК като коалиция.

До късна доба тази нощ обаче, низовите (?!) организации на шайката ще мъдруват кои да са мераклиите за президент и вице, защото ГЕРБ – СДС е демократина формация и там няма вождове, главатари и началници, а широката членска маса решава коя да е магарешката двойка, която ще тегли каруцата.

Някога беше лесно – Глватаря казваше, че ще изберем за държавен глава което и да е отпосочените от него магарета. Сега не е така. Шайката решава кои да са магаретата. Защото и ГЕРБ, и СДС представляват най-демократичната и прогресивна част не само от българското население, ами и на цялото човечество и демократичната общност.

Иначе е много забавно и интересно, това, което ни разправят. Бих скал поне за миг да надзърна и да се потопя в атмосферата на едно партийно събрание на ГЕРБ и да видя как низовите членове на шайката се надпреварват да предлагат имена на достйни за президентския пост българи.

Любо Кольовски