Свирките като начин на правене на бизнес в България

Защо много от красивите жени В България решават да продават телата и секс услуги си вместо професионалните си качества влизайки в сложния свят на бизнеса? Нормално ли е красивите жени да продават  секс услугите си вместо качества, труд и уменията в бизнеса и в работата си?

Бизнес ли е това тогава, работа ли е?

Бизнес ли е това или просто корпоративен модел на проституция примесена с къртовски труд, нещо като доживотната „Пепеляшка“, която денонощно лъска подове и други неща и не спира ли не спира без да се припира. 🙂

Бизнес дама ли си ако денонощно лъскаш подове и други неща или си оставаш „Просто Пепеляшка“, която не е открила принца, но пък вече има ама мноооого опит обаче знае да лъска.

Много сложна тема определено интересна храна за размисъл за привърженичките на  еманципацията и феминизима. Къв феминизъм е това ако въртиш го сучеш го пак секс за пари прайш, ква еманципация, къв бизнес, кви пари кви пет лева. То това си е като онова никва промяна.

Просто Пепеляшка така и не могла да стане принцеса на някой истински принц щот орисницата била демо версия и я превърнала вместо в Принцеса във Вещица за бала и решила да лъска цял живот, пък кот такоа, Просто Пепеляшка ама лъска иначе

loading...