СВОБОДАТА Е РОБСТВО, МЪЛЧАНИЕТО-ЗЛАТО!

Все повече в Европейския съюз се наслагва политическата воля на управляващите лидери за ограничаване на свободата на словото. Или мислиш в правилната линия, или трябва да ти бъде затворена устата, а ти да получиш общствено порицание и дори присъда. Медиите са под пълен контрол, ред е на социалните мрежи.

Проблемът на глобалистите е, че и при тях липсват добри кадри и идеи. Социалните мрежи, направени като отдушник на емоциите на хората и начин на следене за тяхното мнение и поведение и съответно – изводи за тяхното управление, станаха оръжието на тези, които мислят и говорят истината. И се обърнаха срещу създателите си. Които сега панически се опитват да върнат нещата под контрол.

В момента войната в Украйна е като Хо@!!!!та! Ако някой я постави под съмнение, е обявяван за обществен враг, неговите въпроси и позиции – за престъпни и човеконенавистни. Дори резонни въпроси чий го търсят САЩ в Украйна и защо са направили там свои военни бази и биологични лаборатории, са обявявани за путинистки. Въпросите защо украинците използват цивилни като жив щит, също са обявени за реч на омразата? Въпросите за избитите в Донбас през 2014 година предизвикват истерии в евроатлантиците и бясно отричане.
Още по-голямо обществено тричане и заклеймяване предизвикват въпросите за украинските бежанци. Всеки мой въпрос защо да издържаме хора с луксозни джипове и пачки пари от Украйна, докато нашите българи мизерстват, водят до истерия евролибералното общество, което ме заплашва и обижда. И понеже медиите са техни, моята позиция не се чува извън фейсбук. Е, и от трибуната на Народното събрание, но медиите успешно успяват да не отразят моите изказвания, освен с едно изречение между другото.

Никой не иска да се разискват въпросите защо сирийските бежанци са в бежански лагери, а украинските – настанени безплатно в спа-хотели. Никой не иска да коментирам защо в България се вее от институции укроинското, чуждо знаме, докато в същото време български знамена се веят окъсани и овехтели. Никой не иска да задавам въпроса защо се крещи „Слава на Украйна“ от здрави и прави млади мъже по българските улици, а същите не отидат на фронта да си защитават родината, вместо да ни карат ние да го правим вместо тях.

Вчера сподели видео на украинки, които пред сградата на Народното събрание псуваха и крещяха срещу българите, организирали протест за мир и ненамеса във войната. Поведение на наглеци. И веднага получих заплахи от евроатлантическата сган, че ще бъда дадена на прокуратурата, защо съм си позволявала да задавам подобни въпроси и да отричам клетите бежанци, които са ни са се качили на главата и ги издържаме. Това явно е престъпление. Които престъпления са наказвани с цялата кафява слуз, лееща се от флагмани на розовата мисъл като „Сега“, „Господарите“, „НОВА“, „БТВ“ и прочие либерални медии. Без право да се защитиш, без право да се чуе твоята гледна точка. Но пък там всеки ден можете да видите българоненавистници като Паси, Поптодорова, Плевналиев, Тагарев и други, които трудно мога да нарека българи. А и някои не са.

Дипломатите се бъркат във вътрешните работи и политиката на България, защото знаят, че ще им се размине безнаказано. От Козяк си позволяват да дават наклон на мисленето на българските управляващи и всеки, който посочва, че те са в дъното на проблема, е смачкван от медийната им и тролска машина. Естествено, и с възмутени декларации. То и аз се възмущавам от наглостта им, ама не съм САЩ, нали?
Престъпление е да се казва, че ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ! Престъпление е да се иска първо да се погрижим за българите, а след това за чуждите. Престъпление е да поставяме България преди ЕС и НАТО. Престъпление е да питам защо американският посланик постоянно се бърка във вътрешната ни и външна политика. Престъпление е да поставят под съмнение удачността да се намесваме във войната.

Престъпление е да питам дали в България не влизат и нацисти от Азов….

Имам усещането, че живея в чужда, вражеска държава. Овладяна от бесовете и злото. Свестните у нас считат за луди. Патриотите с обяват за предатели. Българите – за гои и рая, които трябва да слушат по-висшите, които знаели какво е добро за нас. Да викаш „Да живее България!“, е равно на екстремизъм.

Все едно сме под чуждо робство. И отново се борим за България! И отново нация е мръсна дума, българин е мръсна дума, престъпление е да казваш, че тук е България.
И днес, битката за България ще бъде жестока! Не на бойното поле, а за истината, за земята ни и за българите! За да има България и за децата ни!

Да живее България!

Елена Гунчева