СДЕЛКАТА ЩЕ Я ПЛАТИМ НИЕ, ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ТЕ!

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'обсъждат се три дати за затваряне на въглищните централи служебното правителство работи по план за преход в засегнатите региони, обяви енергийният министър 10:31 10 октомври 2021 коментара f служебното правителство обсъжда три дати за затваряне на въглищните централи- през 2035г., 2038 или 2040 г., съобщи интервю за бнр министърът на енергетиката андрей живков. записването на крайна дата за окончателното прекратяване на работата на централите на'

Българи, токът скоро ще е лукс, който няма да можете да си позволите! Защото НЯКОИ ПОЛИТИЦИ ПРАВЯТ СДЕЛКА! С мен, с Вас, с нас! Затварянето на въглищните централи и съответно ТЕЦ-овете ще ни обрече на енергийна бедност, каквато е непозната за нас досега. И това става без някой да пита народа, нито да го е грижа какво ще се случи. КАК СИ ПОЗВОЛЯВАТ ТЕЗИ СЛУЧАЙНИЦИ ВЪВ ВЛАСТТА ДА ВЗЕМАТ ПОДОБНИ РЕШЕНИЯ?

Защото богатите европейски капиталисти вече са решили каква печалба ще имат от „Зелената сделка“. А ние ще посиняваме от студ!

Елена Гунчева