Сегашната власт, с нейните пиари, подреждат съдържанието на медиите

Удивително е това интервю на Радев в „Панорама“, без да е казал кой знае какво според мен, какви вопли предизвика, какви гневни коментари и не само сред любителите на Плевнелиев и медийните тролове на Борисов, а и сред някои проруски и левичарски настроени.

Нека има непримирими журналисти, да притискат с въпроси, както Бойко Василев притискаше Радев. Ама когато това става само към някои политици, не може да не направи впечатление…

В случая с тази „Панорама“ проблемът идва и от това, че според въпросите на Василев развитието на България, гражданският мир и благосъстоянието на народа зависят изцяло от това президентът да говори с Борисов и да стане добър с него. Все едно Радев може да реши проблемите, без да има правомощия. И се наложи да обяснява това на журналиста.

Така и Слави Трифонов се чуди защо обтекаемият му разговор с Борисов и редовните нападки срещу прездидента не се харесват. Ами подменят виновника, прехвърлят от болната глава на здравата, а това се вижда толкова отчетливо. Да не мислят, че ще остане незабелязано?

От друга страна, телевизиите са нещо, в което всеки си харесва своя човек, независимо кой колко е бил убедителен. За тези, според които Радев е „руски“ президент, Бойко Василев е положителен герой – „а така, мачкай“.
За симпатизантите на Радев, той направо е разбил Василев. И т. н. така е във всяко тв студио.

Но ако проследи човек гостите и въпросите към едни или други, ще види една отровна обслужваща медийна среда. Сегашната власт, с нейните пиари, подреждат дневния ред и съдържанието на медиите

Иван Бакалов, Фейсбук

Сегашната власт, с нейните пиари, подреждат съдържанието на медиите