СЕГА СЕ ДЪРЖАТ КАТО РИМСКИ ИМПЕРАТОРИ, ТОВА ЩЕ Е ДОКАТО НЕ ДОЙДЕ ДЕБЕЛИЯ, А ТОЙ ИДВА, НА ПЪТ Е

Всичко е вярно.

Рано затвориха, не тестваха, наложиха малоумни мерки и усилваха натиска без ситуацията да го изисква, продължиха да не тестват, когато един месец нямаше никакъв ръст направиха целеви тестове за да вдигнат заболеваемостта и започнаха да настройват хората едни срещу други, рисувайки по няколко пъти на ден апокалиптични картини, заразиха се много лекари, около 12% от всички заразени и цели инфекциозно отделения в провинцията бяха осакатени от специалисти, смешните 1000 лв., които Борисов обеща, все едно, че лекарите са ударили джакпота от лотарията на Божков, дори не стигнаха до повечето от тях, бизнесът изсипа огромна за пропорцията на заболеваемостта сума приблизително 30 млн лв. и въпреки това медицинските работници, освен в Пирогов и ВМА, страдаха от хронична липса на предпазни средства и маски.

Отвориха, все едно нищо не се е случвало, без да направят специални хигиенни предписания във връзка с променената обстановка на обществените обекти, с което се калкулира рязък ръст на заразените.

Продължават да излъчват сигнали към обществото, с които го дразнят, а не го ангажират с променената обстановка – дистанция, маски на закрито, дезинфекция, хигиена.

Сега се държат като римски императори, това ще е докато не дойде дебелия, а той идва, на път е.

Георги Дренчев

Afera.bg

loading...