Сега ще ви докажа колко плоски са глобалистите и техните фенове и как еднообразно става всичко при тях

Намираме се в пълен информационен ступор. Не просто замъглените през отклоняване на истински и различни новини. Намираме се в информационен блокаж. Като затворници на разходка по плаца българските и световни глобалистки медии, включително руските глобалистки медии, се въртят в един и същи кръг. И нито един лъч светлина не пробива. Аз разбирам, че по време на война се налага цензура и от двете страни, но не я приемам за нормална в нито една от двете страни.

Освен това Русия воюва и е в цензура. А Европа, България с кого воюва, че е в цензура? Знам с кого и с какво. Този ступор унищожава и последните остатъци нормално съществуване и ни води към неизбежен нов ред, който много гласовити приказват, че ще е на Шваб, но аз твърдя, че редът на Шваб ще е само за тези, които имат гумени глави. За останалите ще има друг нов ред, който е свързан с друго, по-светло и по-добро. Както много пъти изтъквах, разделението на света по цивилизационен признак ще продължи с пълна сила. И хората на Шваб и Сорос няма да може повече да живеят с другите хора , камо ли да ги управляват.

Бързо затихна „арестът“ на Бойко.

Няма как иначе, това не беше сериозно. Освен това ние сме във война с омразния Путин и фактически с нашето бъдеще, трябва да се занимаваме с всички належащи неотложни неща, а глобалистите са доказали, че те не могат да работят едновременно по две или три теми, защото са едноизмерни същества. Те трябва да имат една тема, после друга тема, после трета. Три едновременно не могат да обработват. А глобалистко подчинените диванни армии не могат да смилат повече от една тема.

Досега беше вируса, сега той умря, дойде Путин. Утре ще дойде друго и така….

Сега ще ви докажа колко плоски са глобалистите и техните фенове и как еднообразно става всичко при тях, прозрачно и едно и също.

От петък има една новина, която никой в България, който се информира от информационния поток на официалната власт, не чу и видя. Новината е следната.

Башар Асад беше на официално посещение в ОАЕ и се срещна с Мохамед Бен Заид, лидер на седемте емирства. Това е исторически момент, представлява завръщане на Сирия в Арабския свят, приемането на Асад като пълноправен лидер на Сирия от страна на неговите довчерашни врагове, тук като ОАЕ бяха съюзници на САЩ в гражданската война в Сирия. Разговорът е преминал в преговори за сътрудничество на всички нива.

Какво означава това в контекста на световния ред?

1. Припомням, че преди 7-10 години Башар Асад беше демонизиран от медиите в света точно както дълго време, сега особено истерично, бива демонизиран Путин. Асад беше рисуван всеки божи ден от евроатлантските долнопробни промивки за мозъци като детеубиец, звяр, диктатор, човекоядец и беше направен много сериозен опит да бъде ликвидиран физически подобно на други държавни ръководители, имали нещастието да застанат на пътя на добрия Чичо Сам и неговите държавни секретари и секретарки – Колин Пауъл, Мадлин Олбрайт и Хилъри Клинтън.

Точно както и днес, преди 10 години Асад беше разкъсван в медиите, Сирия демонизирана, а ислямските джихадисти, истинските убийци и детеубийци, бяха издигнати в култ и обявени за добро и за жертви на диктатора. Точно както и днес се разглежда конфликта в Украйна и украинските нацисти са доброто. Няма никаква разлика в пропагандата на Запада, припомнете си!

2. Срещата на Асад със Заид е поредния среден пръст, който Арабската лига показва на САЩ. Наблюдаваме консолидиране у арабите, които бяха зверски разделени и насъскани един срещу друг, братя, които се обърнаха един срещу друг, точно както сега славяните са разкъсвани помежду си. #КОЙ насъсква винаги хората един срещу друг, има ли нужда да обяснявам, или хората могат и сами да се сетят? Е, дойдоха времена, в които сунитския Арабски елит подава ръка на Сирия и то през Башар Асад, когото демонския Запад не успяха да убият и осквернят. Всичко това е благодарение на Русия и лично на Путин, който спаси Сирия и света от ИДИЛ. Какво е ИДИЛ, трябва всеки да си припомни, за да не става жертва на едноизмерното съществуване.

3. Консолидирането на арабите става точно по време на войната в Украйна и това не е случайно. Доказателство е, че се изгражда нов световен геополитически ред, в който не САЩ, а Русия ще има водеща роля и Арабския свят се преориентира. Тази среща е доказателство за ОТМИРАНЕТО НА АНГЛО-САКСОНСКИЯ РЕД И ПРОВАЛА НА ПОЛИТИКИТЕ НА ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА ПО МНОГО ТОЧКИ. Тази среща е фактически дипломатическа точка на проамериканската политика в Близкия Изток.

ТОЧНО ЗАТОВА ТЯ Е НЕИЗВЕСТНА НА ХИПНОТИЗИРАНИТЕ МЕДИЙНИ КОНСУМАТОРИ.

Има още едно супер важно нещо около посещението на Асад в Абу Даби. Разговаряно е за подобряване на отношенията между страните и Израел. Това е нещо невероятно! Засега е само предположение, но има известни прояви, които ме карат да мисля, че в Израел назрява леко обръщане срещу САЩ и леко желание за диалог с арабите. Нищо конкретно, но витае във въздуха.

Сорос вилнее яростно в Украйна. Изпраща там свои видни представители, да подбуждат украинците срещу Русия. Това е самоубийство за Украйна, но нищо не може да се направи. Същото, ама абсолютно същото направиха глобалистите в Сирия, хвърляйки сирийския народ на джихадистките зверове, обяснявайки, че сирийската „опозиция“ срещу Асад е демократична и добра. Оказаха се платени от ЦРУ и МИ-6 наемници убийци, точно както става в Украйна. Нищо добро не чака украинците с тези приятели, които са си избрали!

За финал днес една забавна новина от глобалисткия зайчарник. Франсис Фукуяма, философът на гумените празни глави, създаващ абсолютно илюзорен постцивилизационен глобално либерален розово зелен модел на живот, лишен от душа и любов, се изцепил, че Русия загуби войната в Украйна! Нямам какво да кажа тук.

Мозък пане.

Ако искате да ви остане мозък, никога не четете Франсис Фукуяма!

Анастасия Гешева