Сигнала на БОЕЦ за разкритията на Илчовски е вече в ОЛАФ!

Днес нашите приятели от „Брюксел за България“ депозираха в OLAF  сигнала на БОЕЦ за разкритията на земеделеца Светослав Илчовски пред парламентарната комисия за ревизия на управлението. Още на 07.05.БОЕЦ внесохме този сигнал до Европейската комисия и Европейската прокуратура на Лаура Кьовеши чрез представителството на ЕК в София, а след това и до Гешев. Днес сигнала е депозиран до европейските институции и на място в Брюксел, което ще скъси срока за отговор и реакция. 

 

Благодарим на Ива Ганев и Елена Божилова за съдействието в Брюксел! Страхотни!

 

В думите на Илчовски се съдържа информация за плащани от него подкупи в размер на до 700 000лв на година към управляващите от ГЕРБ и Борисов, като в същото време той е бенефициент на милиони лева, по плащанията за единица площ. Илчовски говори и за престъпни схеми с участието на Иван Ангелов, собственик на фирма „Градус“, който също е усвоил милиони евросредства и демонстрира своята близост с премиера Бойко Борисов и изпълнителната власт. Изискваме от Брюксел да разследва и установи дали има нарушения, корупция и злоупотреби при усвояването на средства по проекти и програми, в които участват лица и фирми, посочени в разкритията на Илчовски и имало ли е чадър чадър осигурен от управляващите.

Битката продължава! Днес БОЕЦ внесохме заявления за срещи с трима министри от новото служебно правителство – МВР, МИ и МЕ, съответно по темите за полицейското насилие, ББР и Турски поток!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявява  фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“!
Прокуратурата пак мълчи! Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявяват записа на „незаконен“ и ще покрият всичко!

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за експертиза до компетентна международна лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата.
Необходимата сума е 5000 долара.
Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или <<< PAYPAL >>> link click.

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

 

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: [email protected]

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА