Симеонов се оправдава с дъжд заради срутената ограда на границата, докато прокуратурата се готви да му вдигне обвинение

След като поредната издънка на WC министъра стана ясна, дойде ии време да се оправдава. От началото на седмицта в интерент пространството и медиите се върти казуса с пропадналата ограда на една от границите на държавата, която уж беше много здрава и добре направена, та нали се влагаха милиони левове в нея и накрая първия сняг заваля, а тя се срути. Нима едно стабилно укрепление може да бъде съборено от един сняг? Едва ли… Това е поредното доказателство, че парите на народа отиват в нечии джоб, а това за което се твърди, че са използвани е направено през просото.

30-40 метра от оградата по българо-турската граница, южно от село Сливово, е съборена от обилния валеж на 28 ноември. Това заяви съпредседателят на ”Обединени патриоти” и лидер на НФСБ Валери Симеонов по повод снимки, публикувани във фейсбук от депутата от БСП Николай Цонков.

Отнесеният участък е в местността „Дълбок дол“ – от името се вижда, че теренът може да бъде лесно подкопан, обърна внимание Симеонов, който като вицепремиер отговаряше за съоръжението.

Като са знаели, че участъка може да бъде лесно подкопан, защо не взехте по сериозни мерки г-н. Симеонов или беше по- лесно да отбием номера и като излезе на яве как сте си свършили работата, да започнем с поредната доза оправдания?

Оградата е изпълнена качествено, но е на насечен терен, а не на равно – например на пл. „Ал. Невски“, изтъкна той. И увери, че до пълното възстановяване на съоръжението в участъкът е покрит от 24-часов постове.

Дано този път вземете и я направите както си му е реда, без да си преберете в джоба парите на българския народ!

Симеонов се оправдава с дъжд заради срутената ограда на границата, докато прокуратурата се готви да му вдигне обвинение

bnews,bg

loading...