Симов: Плашещо е че премиерът брои лайкове като тийнейджърка по бански!

Депутатът от БСП Александър Симов, прочут с точните си оценки за политическите и обществени процеси у нас коментира пред ПИК появилите се в последните минути снимки на Бойко Борисов с малко дете, което го гледа на екран и с новината на пиарката му, че близо 5 милиона души са го лайкнали във Фейсбук.
Ето какво коментира Симов:
Плаша се, когато пиарите разпространят такава бутафорна новина – Бойко Борисов бил взел 5 милиона лайка. Когато се заровиш по-надълбоко в тази цифра, разбираш най-баналния факт – лайковете са на Фейсбук лудницата, която я точи лиги Бойко Борисов да я забележи, я фетишистки си пада по снимката на премиера пред магнолиите му.
В пуснатия факт няма абсолютно нищо необяснимо, освен патологичен нарцисизъм. Плашещо е, че премиерът е емигрирал във Фейсбук и вече брои лайковете си като млада тейнейджърка, която си е пуснала снимка по бански.
Тази виртуална реалност, която обитават Бойко Борисов и пиарката му, е лош процес. Бойко Борисов не е Фейсбук-гуру, никой не чака от него повече лайкове, а увеличение на заплатите. Ако това беше новината, която е обявил, сигурно щяха да го лайкнат и 10 милиона души. Но да стоиш и да се взираш в пъпа си и да преживяваш като читателка на чиклит кой те е лайкнал – това вече е бутафория. Това вече е абсурд!

pik.bg