Скандални СНИМКИ разкриват как манекенка играе ролята на жертва на руската атака по родилния дом в Мариупол

Страшното съобщение от сряда, че руската войска е разрушила родилен дом в Мариупол, раздухано от украински и световни медии се оказа поредния фейк и не успя да издържи дори най-малката проверка, твърди от своя страна eadaily.com.

Снимките с пострадалите от болницата, под чиито руини е имало десетки деца и бременни жени, а като цяло в болницата е имало стотици пациенти, са само три. На тях са запечатани три бъдещи родилки. Всъщност обаче е само една.

Бедното момиче, заснето на фона на развалините на родилния дом, се оказва моделката и популярен бюти блогър Марианна Подгурская, която в Инстаграм се подвизава с никнейма krevvetochka, съобщава Telegram каналът СИГНАЛ.

 


Хубавицата наистина е бременна, но в никакъв случай не е лежала в родилния дом, който отдавна превзет от неонацистите от „Азов”.

Затова в нейния Instagram под последната публикация има повече от 500 коментара от реални потребители. Те осъждат момичето за участието в мръсната информационна война, интересуват се колко й е платено за такава продукция и питат дали е успяла да изтрие боята от лицето си след грим.


Марианна набързо е била гримирана, в ръцете й са били натикани някакви вещи и е изкарана да позира пред камерите.

 

Президентът призова: Гласувайте, за да не решават купеният и корпоративен вот бъдещето ви!