Скандално! Николина Божкова от Пирдоп пак, се пробута на сладка служба в града

Скандално известната близка приятелка на кметът на община Пирдоп Ангел Геров – Николина Божкова пак пробута на сладка служба в града. Това научи Информационна агенция News24sofia.eu.

Божкова стана новият председател на читалище „Напредък” в града. Това се случи след проведено вчера Отчетно-изборно събрание на културната институция. Претендентът на Божкова за поста беше Пенка Чолакова. За заместник председател беше избрана Донка Бикова.

Аз съм избрана като председател. Разбира се, предстои вписване на това ръководство в регистъра на читалищата. Знаете, че по търговския закон, тези организации също правят вписвания така, че все още сме две ръководства и старото, и новото„, похвали се Божкова пред местна медия (кабеларка) на общината за пиар реклама.

По думите на Божкова по нейно предложение, избра г-жа Донка Бикова за заместник председател на читалище „Напредък”. Оказа се, че Донка Бикова е доста близка с печално известната Божкова.

От години Николина Божкова неуморно пробутва, свои хора на позиции в Пирдоп, но никой нищо не казва местната медия, която има договор за реклама и отразяване на събития с общината нищо и никога няма да покаже или каже за някои от общинарите„, заяви за News24sofia.eu жител на Пирдоп.

Репортер по темата: Петя Мишева

https://news24sofia.eu/

loading...