СКОРО И ЗА ПОСЕЩЕНИЯТА ВЪВ WC ЩЕ НИ УВЕДОМЯВА

Днес като централна новина в личният си сайт и страница във фейсбук, Борисов се похвалил, че говорил по телефона…с Майк Помпео. Цял външен секретар на САЩ. Явно човечецът не осъзнава, че му е доста под нивото като длъжност. Скоро ще се радва и когато някоя чистачка в Белия дом му вдигне телефона. От друга гледна точка, ако Тръмп случайно реши да говори три минути с него по телефона, Борисов ще изживее най-големият свършек в живота си, след което до края на живота си ще ни занимава с това.

Какво разбрахме? Бля, бля, бля и като край-бля. Колко са важни евроатлантическите ценности, как трябва да помагаме Македония и Албания да станат членове на НАТО и да убеждаваме другите европейски държави да отделят също като нас толкова пари за въоръжаване. Ама то къде толкова будали….
Всъщност разбахме, че е е имало един вятър от едната до другата страна на телефона. И нищо съществено.
Какво не разбрахме?

Първо, на какъв език са си говорили. Явно и преводач е трябвало да участва, че иначе започва да ми става страшно. Английският на Борисов ме изпълна с ежедневен ужас, както си говори, да не вземе да ни вкара във война. Без да осъзнава какво казва. Второ. Помпео, макар и държавен секретар на Тръмп, няма да тръгне да се обажда на треторазряден местен вожд от Западните Балкани. Та кой всъщност е позвънил? И по какъв повод. Гореописаните „бля, бля, бля и бля”, не могат да заблудят никого. Някой от някого е ПОИСКАЛ нещо. И скоро ще разберем какво. И каква цена ще платим НИЕ.

Сведенията на Борисов как си прекарва дните и нощите, взеха да ни идват нанагорно. Повечето нямат нищо общо с политиката, а с агресивно избиване на тежки комплекси за малоценност, съчетани с див нарцисизъм, неозаптен от околните и от лекарствата. Скоро ще имаме и прессъобщения от посещенията на уединения офис. И не се и съмнявам, че феновете му също така ще цвилят от радост…

Елена Гунчева

loading...