СЛАВИ, а сега какво?

Помня заплахите ти към мен и БОЕЦ след внесеният от нас сигнал срещу Петър Илиев за плагиатство. Помня мутренската ти изцепка и недостойните думи.

Сега, когато „твоя човек“ е доказан плагиат, ще се извиниш ли? Не на мен и бойците, на СУВЕРЕНА се извини, че му предложи първо за правосъден , а след това за министър на вътрешните работи и вицепремиер по сигурността плагиат и крадец на чужда интелектуална собственост! А ако ти стигне доблест и кураж, извини се и на мен и БОЕЦ, не държа на това.

Ще се извиниш ли на СУВЕРЕНА, че заради този човек и упорството да го защитаваш и пробутваш на ключов държавен пост ТИ унищожи възможността за съставяне на редовен кабинет и предаде доверието на стотици хиляди български избиратели?

Ще се извиниш ли на СУВЕРЕНА, че унищожи възможността за стартиране на съдебната реформа и уби 46-ят парламент? И Гешев е на своя пост, а ти не смееш да му произнесеш дори името.

Ще се извиниш ли на СУВЕРЕНА, че с действията си чрез издигането на неприемливи кандидатурите на компрометирани хора предизвика нови избори и даде шанс на ГЕРБ да ги спечелят?

Ще се извиниш ли на СУВЕРЕНА, за пропиляното и загубено време през което мафията се окопити и покри следите за извършените престъпления?

Ще се извиниш ли и на твоите съпартийци, че ги вкара в това блато?
Сам заяви след изборите, че носиш лична отговорност за действията и кандидатурите на ИТН!

Как ще понесеш отговорност сега? Или като Буда ще се снишиш да отмине бурята.
Чакам отговора ти, знаеш как да ме намериш.
#БОЕЦ