Слави попари Кирил Петков

Попита защо към него отношението е по-различно

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов отправи поредна критика към бившите управляващи от „Продължаваме промяната“.

Той направи това за пореден път чрез пост в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

В него Трифонов написа, че ако човек се противопостави на „измамниците от ПП“, бива обявен за мафиот. В случай, че зададеш неудобни и провокативни въпроси на „измамниците от ПП“, получаваш лакът в корема.

„Толкоз за „почтените“ нови политици. И един въпрос към медиите –получавате ли пари от измамниците, за да прикривате тяхната простотия и агресия?“, заключава той.

Малко по-късно Трифонов изригна с нов пост в профила си във Фейсбук, в който пита какво щеше да се случи, ако той беше този, който бърка под полата на Лена Бориславова и ръга журналиста.
Той си отговаря сам, че срещу него щяха да скочат всички журналистически гилдии, както и да бъдат излъчвани коментари от сутрин до вечер по темата. Не изключва и възможността казусът да стигне чак до Брюксел.

Ето какво пише той:
Уважаеми колеги, наричам ви “колеги“, защото самият аз съм взел хиляди интервюта и затова смятам, че имам честта и правото да ви наричам “колеги“.

Така че – уважаеми колеги, нека си представим, че по онова стълбище зад Лена Бориславова вървях аз. И аз бях този, който й бърка под полата. И също, нека си представим, че аз бях този, който ръга журналист в ребрата, докато ми задава въпрос.

Дали вие щяхте да имате такава мила, щадяща, компромисна и почти нежна реакция спрямо мен, каквато, незнайно защо, имате към Кирил Петков?

Ако аз бях този, който бърка под полата и ръга журналиста, срещу мен щяха да скочат всички журналистически гилдии, щяха да излъчват коментари от сутрин до вечер по въпроса, и най-вероятно казусът щеше да стигне чак до Брюксел.

И сега, уважаеми колеги, искам да ви попитам – честно, кажете, каква е разликата между мен и Кирил Петков“
Източник: plovdiv24.bg