Слави Трифонов взе ключово решение

Смята да направи рокада в ИТН преди да се оттегли

Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов взе ключово решение.

Той обявил, че предстоящите извънредни парламентарни избори, които бяха насрочени за 2 октомври, ще са лебедовата му песен.

Пишман политикът си давал ясна сметка, че без него проектът ИТН изцяло ще западне. Именно поради тази причина взел решение да е активен още месец и половина, тъй като смята, че го дължи на лоялните му хора от партията и екипа.

След това Слави Трифонов крои планове да излезе в политическа пенсия. Той често пъти споделял на приближените си, че се чувства много уморен. Мечтае за времето, в котето ще може да се отдаде на почивка и човешките радости от живота, отбелязва седмичникът „Филтър“ като се позовава на информация, споделена от най-близкия кръг хора до шоумена.

Колебанията на Слави Трифонов обаче са свързани с това дали на излизане от активната политика да не направи радикални промени в проекта си. обмисля дали Станислав Балабанов да не стане острие на ИТН, сменяйки Тошко Йорданов. Това бил и един от съветите, които получил от водещи социолози.

За никого не е тайна, че Балабанов е верен на Слави Трифонов, а и освен това екипът му го отглежда от няколко години. На този етап все още не е ясно дали е взел окончателно решение да направи тази рокада.
Източник: standartnews.com