Слави Трифонов намекна за влизане в политиката

Макар и индиректно Слави Трифонов обяви начало на свой политически проект.

Шоуменът излезе с официално писмо до медиите, в което обяви, че той ще търси хора, които могат да управляват държавата.

Трифонов обяви настоящата политическа класа за неморални и некадърни и отново повдигна въпроса за референдума, за който инициативата бе негова и на екипа от шоуто му.

Ето и какво гласи писмото на Слави Трифонов:

Уважаеми съотечественици, доказателствата за некадърността и неморалността на сегашната политическа класа са постоянни. За съжаление бих казал – ежедневни.

Тъжна, тъжна, тъжна работа.

Постоянната демонстрация на некомпетентност и арогантност, от страна на политическата класа са основателен повод, а пък има три милиона и половина основателни причини, да заявя следното: Референдумът продължава и това продължение неминуемо ще доведе до отвоюване от страна на народа на гражданските му права.

Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници. Но това не означава, че няма такива българи. И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи. Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа.

Защото няма такава държава, но има такъв народ

Слави Трифонов намекна за влизане в политиката

cross.bg

loading...