След 100 дни война с Русия Западът започна да схваща, че това, което си мислеше, съвсем не е така, както си го мислеше

След 100 дни война с Русия Западът започна да схваща, че това, което си мислеше, съвсем не е така, както си го мислеше. Впрочем това важи и за всички хора, които сляпо следват западните стандарти на съзнание и живот. Съжалявам, че толкова дълбоко се разочароваха и се налага да си избиват емоциите в гняв и злост към инакомислещите.

Като чета и изследвам събитията, не мога да повярвам, че мозъчни тръстове от най-висш правителствен ранг в някои водещи западни „цивилизации“, са си правели сметките по този начин. Просто не мога да повярвам, че това мислене може да бъде водещо авторитетно и обществено значимо в 21 век! Ето някои от очакванията на Запада за Русия, които не само не се сбъднаха, но се проявяват наобратно:

– Русия ще се разпадне териториално
– Путин ще бъде свален и убит
– Санкционната война ще унищожи основите на руската държава
– Русия ще загине като геополитически модел и духовно-културен център
– Русия ще бъде заличена и изтрита от световната култура и история

Аз наистина не мога да повярвам, че има политици, общественици, идеолози, стратези, икономисти, анализатори и обикновени зяпачи на Запад и в България, които са мислели и вярвали в това!

Много, много ми е неприятно, че трябва да се оказвам права по всички тези точки, разбивайки представи и невежеството на хората. Съжалявам! Невежеството и отказът от реалността не са мой проблем, а на всеки, който живее в тях!
Не съм виновна никому, че се е объркал.

Колкото и да ми се иска да кажа, че мозъчни тръстове от ранга на Хенри Кисинджър и фондациите на Рокфелер са извършили умишлено заблуждаване на своите народи и света за силата и способностите на Русия, не мога да го кажа. За съжаление изводът ми е един – Пълно и катастрофално невежество на Запада по отношение на Русия от А до Я!!!
Тези структури наистина са вярвали, че Русия е блато, загниваща държава и икономика, хваната в клещите на мафията, бедна и жалка държава с глупави и алчни ръководители.
Западът толкова дълбоко е повярвал първо в своята изключителност и непогрешимост, и второ в унищожението на Русия след падането на Берлинската стена, че до ден днешен не може да помръдне в тези си заблуди. И чака всеки момент капитулацията и.

Това са и представите на огромно множество народ по Земята, което години наред е хранено с бясна русофобия и отрицание на руския културен модел. Съжалявам, че не се сбъдна всичко това!
Разбирам и злобата, и отричането на хора като мен, и омразата и борбата със зъби и нокти да се промени реалността.

Анастасия Гешева