СЛОЖНАТА ШИЗОФРЕНИЯ НА ГЕРБ И КАК СЕ НАРУШАВА КОНСТИТУЦИЯТА

Всички българи, демек „матриялът”, знаят, че Боку-Слънцето е чел „Винету”. Само „Винету”.
Сложни писания като Конституцията идват като непосилен интелектуален напън на главатарите на партията. Поради това и те блажено не осъзнават как почти ежедневно нарушават основни принципи в нея.

Боку-Слънцето НАРЕДИЛ НА ДЕПУТАТИ!!!

Прочетете изречението още веднъж….и още веднъж! Министър-председателят – ръководител на ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ НАРЕЖДА НА ЗАКОНОДАТЕЛНАТА КАКВО ДА ПРАВИ!

Вярно, по съвместителство е и Председател на бандата, но само сложна и нелечима шизофрения би оправдала подобно раздвояване на личността. Дори в такъв случай бих задала въпроса защо не е взето решение на не знам какъвто там имат съвет /май Изпълнителна комисия/, на бандата, а лично той – Главатарят, РАЗПОРЕЖДА НА ПАРЛАМЕНТА КАКВО ДА ПРАВИ! ЕДНОЛИЧНО! НЯКОЙ ДА ИМА СЪМНЕНИЕ, ЧЕ НА ТЕРИТОРИЯТА ИМА ДИКТАТУРА?

А и всеки средноинтелигентен човек би се запитал, като е против измененията в Кодекса за застраховането преди общественото обсъждане, за чий Менда – виден член на партията, ще предлага изменения таванът на обезщетения да стане 20 000 лева? Или може би ще обсъждат, когато жертвата е политик, да е 20 милиона, че те нали не са като другите хора?

Принципът на разделение на властите – законодателна, изпълнителна и съдебна, е гарант и основа на демокрацията. В България по времето на ГЕРБ те изцяло са се слели. Като управляващата банда упражнява тотален контрол и върху трите власти!

В НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА – ЧЛ.8.!
Още по-интересното е, че в Наказателния кодекс за опит за насилствена смяна на властта, наказанието е доживот! Но за политици, извършили национално предателство и разрушили държавата, състав няма!

Няма и да има! Защото те си пишат законите!

Като това да оценят човешкият живот – КОЛКО СТРУВА ЕДНА МАЙКА, РАЗМАЗАНА ОТ ПИЯН Ц@АНИН НА ПЪТЯ? КОЛКО СТРУВА ЕДИН БАЩА, УБИТ ОТ МЛАДО ПУБЕРТЕТЧЕ, СИН НА ВАЖНИ РОДИТЕЛИ? НА КОЛКО ЩЕ ОЦЕНИТЕ ЛИПСАТА НА МАЙКА, НА БАЩА, НА ДЕТЕ, НА БАБА, НА ДЯДО? ОЦЕНЯВАТЕ ЖИВОТА! НА НАРОДА! СЛЕД КАТО ДОРИ УБИЙЦИТЕ НА ДЕЦА СЕ ИЗМЪКВАТ КАТО НЕВИННИ!

ИСТИНАТА Е, ЧЕ ДЪРЖАВАТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ! ОТ БАНДА, КОЯТО НАРУШАВА ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ И ПРАВИЛА, НАРУШАВА КОНСТИТУЦЯТА, МОРАЛА И ЧОВЕШКИТЕ НОРМИ!

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

„Шести септември”
Елена Гунчева