СЛУЖБАШЪТ И ТОЙ СЕ ОЛЯ

Тези дни живея в някакъв хорор, в който пациентите на психиатриите вилнеят из политиката под олигавените възторзи на тълпата. А сега гледам и Министъра на отбраната /то понеже армия вече нямаме, едната отбрана ни остана/, как не признава „анексията“ на Крим и заявява, че той – Крим, трябвало да се върне на Украйна. Почти очаквах в края на речта си да обяви война на Русия и да прати по дипломатическата поща на Путин чертежите на Кефките с нота да върне Крим, или като ни пратят Кефките, ще види той!

Бе откъде ги намирате тези интелектуални недорасляци, бре? Тоя верно ли се сбърка така. То и името му не си спомнях, защото май освен със запитването за нови Кефки, с друго няма какво да се помни. Ама този гаф вече е чутовен. Нашето служебно американско мекере отива да подкрепи украинското шутовско американско мекере и да показва мускули на Русия. …..при положение, че армията ни е в положението: Да поръчаме самолети, та като ни нападнат, поне да се отстрамим с почетен ескорт до софийското летище!

На тоя човечец, който няма топки да попита кога ще получим поне първия самолет от американците, ако изобщо са го започнали да го произвеждат и се пъне да поръчва и още, ясно ли му е изобщо какъв гаф сътвори? То Триморието е ясно кого обслужва и кои са неговите подлоги в България, ама айде спрете се, бе! На какво основание се репчите, видяхте краварските ви господари как си изоставиха слугите в Афганистан и ония как падаха от самолетите. Може и вас да ви чака същото, така че, вземете се кротнете малко. Поне не се излагайте, защото представлявате и България!

И настоятелно моля политиците да преминават тест за психическа годност и поне базова интелигентност. Ама не може повече това да продължава така! На цирк ни направихте, бе! Ще ни докарате някоя беля, вие ще си подвиете опашките и ще забегнете в Кравария, а ние ще останем да ви оправяме простотиите!

И още по-настоятелно моля премиерът да вземе да си озапти подчинените, че гафовете стават много. И смешни!

Елена Гунчева

* По тайни канали се разбра, че след речта на Светлин /бе не му помня цялото заглавие/, Путин е в шоГ, поръчал си е памперси и неистово се опитва да намери Радев, за да се споразумеят за Крим!!!!