Смях през сълзи

Изминаха 30 празни дни, през които се нагледахме на глупостта на управляващите. Посмяхме се, защото иначе трябваше да ревем с крокодилски сълзи.

За съжаление този смях ни излиза много солено, защото глупостта но правителството се плаща с нашите пари, на хората които честно са си платили данъците и честно са гласували за други партии, но гласа им е отчетен според желанието на ЦИК. Много от нас си стояхме в къщи спазвайки съветите на СЗО. Други се разхождат където и когато могат, ей така, за здраве.

Отново идват празници, за хората които не са спирали работа, това са дни на почивка в които ще искат да се разтоварят и може би да се видят с приятели и роднини, за другите са поредните празни дни, в които ще трябва да правим нищо и да гледаме някаква телевизия или да четем книга. Но нека всички тези дни, за всички българи да се ни за урок, че който не може да се справя в мирно и нормално време, не може да се справя при криза или не дай си боже и при война.

Представям си как във военно време, Бойко и четата му ще тръгнат да търсят „свои“ фирми да ни внасят оръжие, че нашето е малко…..и ще вземат поредния огромен заем….без да ни казват как ще го харчат….и куп други такива „далаверки“ на които е способен бай Ганьо…. Само си пожелавам, този път паметта на българина да не е толкова кратка и да запомни кой ни е докарал до просешка тояга и на следващите избори да не гласуват за него/тях , да гледат как се отчита гласа им, ако още нямаме машини за гласуване….защото в този момент правителството сигурен съм, няма да отпусне пари за нужните ни машини за гласуване….

Има си оправдание, а и така ще се спаси за още един мандат, който им е така необходим за да покрият следите на своите машинации!!!!

Филип Симеонов

loading...