СОС ПОТЪНА ПОД СИНЬОЖЪЛТ ФЛАГ

Софийският общински съвет е приел “ предложението на Найо-Тицин Атанасов Нейков ( последният да затвори вратата) за преименуване на алеята пред Руското посолство“. Ако областният управител на Софийска област не отхвърли тоя идиотизъм, уличката ще се казва „Героите на Украйна“, за да може посланик Митрофанова да ходи … по кого? Излиза, че ще ходи по „героите на Украйна.“ А някъде наблизо ще се кипри и табелка „Борис Немцов“.

В тоя кашмер има толкова малоумие, че човек се чуди към кой нисш животински вид се числи тая софийска управленска паплач. Имате ли достойнство поне колкото гъсеници, бе дупедавци?
За какви „герои на Украйна“ иде реч? За бандеровци, айдаровци, азовци, тия със свастиките, тия от майдана, тия, които палеха етнически българи? Та те всъщност нямат нищо общо с украинския народ, те са част от неговата трагедия – гледайте и чуйте обръщенията към света на сериозни украински общественици. Според тях тия герои служат на „елит“ от  олигарси, които са на пряко британско подчинение.
И за какво предложение на нищоправеца Найо-Тицин (и последния да затвори вратата) става  дума? Та тоя човечец е подигравка със самия себе си. С такова карикатурно собствено име и с женски глас тръгнал да преименува улици, дано заработи някой цент – да не остава само на издръжка на жена си. Но защо унижавате България, като правите от това едноклетъчно обществена фигура? Падението е неописуемо.
А знаете ли вие, бе, нули от СОС, че като опънете на фасадата си украинското знаме, това значи, че София е превзета. Когато една чужда войска завземе някой град – в случая  се отнася за столицата, още по-зле – на фасадата на кметството се провесва байракът на победителите. В знак на пълна покорност на  победените. Откъде накъде бе, амеби, ще унижавате по тоя отвратителен начин България? Кои сте вие, какво право имате да натрапвате чужди имена на българските – столични! – улици и да развявате чужди знамена от общината? Марш да чистите клозети, за друго не ставате, жалки ибрикчии. Гнус ме е от вас.
Солидарни сте с „жертвите от Буча“? Чуйте какво казват самите украинци по този повод. Не тия, дето довтасаха в България с лимузините. Не псевдопатриотите, които размахват  знамена и крещят непристойни лозунги из нашата страна. А украинците, истинските, които останаха в Украйна. Но защо ще питате, вие отлично знаете, че случаят Буча е спектакъл на зеленото човече и на световната мафия. Тия постановчици не се боят от разобличение, на тях не им пука, че ще бъдат разкрити. Защото презират човешкия род. Защото и милион пъти да бъдат разобличени, светът пак ще тропка хоро по тяхната свирка. И те ще го мачкат, докато имат роби като вас – употребена тоалетна хартия, която се размива в отходния канал.
Ясно е, че „бежанците“ няма да си тръгнат. Те ще бъдат ударната бойна  сила на тукашните антибългарски режими. Ще бъдат хвърляни срещу ония българи, които не мислят като американското посолство. Ще бият българите по улиците. И дали само ще ги бият? Може и да им устроят някоя Буча с истински трупове.
Тези „бежанци“ съвсем скоро ще се слеят с нашия „елит“. А българският народ ще бъде поставен в положението на техен презрян слуга. Такава е ситуацията – Украйна се денацифицира, а България се фашизира.
Няма нужда от SOS – СОС потъна под синьожълт флаг.
Милена Върбанова