Спасението на България е възможно след спасение от Борисов

„Разбирам ги аз тези работи, защото мога да чета между редовете“ – тъй рече нашия премиер, попаднал по нелепа случайност в ООН, вместо в ЦСЗ. Разбирал, значи, какво искал да каже Тръмп, дори без да го е казал. Пророк един вид – вижда в отвъдното. Същински политически трюфел!

И кой мислите е виновен за всичко лошо у нас? Ние, разбира се – гражданите. Стачкували сме били когато се проучвали възможностите за добив на газ и затова сега ще си плащаме яко на руснаците. Ще живеем на студено и ще поскъпват цените на всичко до алелуя. Така ни се пада, като не го слушаме.

Иначе, банянското глухарче няма отговор защо сме обречени да сме единствената държава в ЕС монополизирана от руския газ, защо продължава да няма интерколекторни връзки и защо мълчи за пълния енергиен монопол! Какво го интересува, че цените на всичко отидоха в космоса именно заради престъпно подписан договор, а той отказа да предоговори въпросния договор за газови доставки от Русия, при факта, че европейската комисия даде подобна опция от която всички останали държави се възползваха. Ще плащаме, така ни се пада.

Заключението ми е само едно. Спасението на България е възможно след спасение от Борисов, бандитската му клика и друг обслужващ персонал – видим и невидим. Докато тези болни от алчност отрепки не си получат заслуженото, ние ще продължим да се храним с празните думи на безкрайно празни хора…

Николай Марков

Резултат с изображение за Nikolai Markov