Спаси София: г-н Рашидов ще Ви препоръчаме да проявите благоразумие и повече да не се изказвате

Понеделникът продължава ударно със снимки от аварийния ремонт на ремонта на ремонта на Ларгото. След като преди две седмици нашата организация сигнализира за некачественото строителство и безобразния начин, по който изглежда триъгълникът на властта – абсолютният център на София и България, от няколко дни екипи извършват кърпежи.
И то какви:

⚠ настилката е все така неравна;
⚠ счупените павета и плочки не са подменени, а са наблъскани как дойде;
⚠ стъклата все още са счупени;
⚠ течовете продължават.

На фона на поредното мърляво и недопустимо изпълнение, думите на главния мултак на Републиката, който преди две седмици се опитваше да оправдае липсата на качество звучат още по-абсурдни. Господин бивш министър на културата, вместо да ни пращате да „взимаме лопата, един ленински съботник да направим, да поработим, вместо по цял ден да снимаме и да спасяваме София“, ще Ви препоръчаме горещо да проявите благоразумие и повече да не се изказвате. Досега трябваше да сте потънал в земята от срам заради безобразно изхарчените наши пари с лоши резултати, вие вместо това имате наглостта да критикувате тези, които са показали точно колко зле се изпълняват ремонтите в София.

И Ларгото, и поведението на настоящи и бивши носители на властта показват за пореден път само едно нещо – ние, обикновените граждани, сме само една досадна подробност в голямата игра на далавери, липса на зазинтересованост, мърлящина и безпардонна наглост. Само че дами и господа, много като вас, на много места по света, си мислеха, че вечно ще им се разминава и всички дълбоко сгрешиха. Сигурни сме, че няма още дълго да търпим нашите пари да бъдат харчени, а София да не прилича на нормален, европейски град.

#СпасиСофия #РемонтНаРемонта

.
loading...