„Спаси София“: София е потънала в боклуци. Краде се като за последно!

София е потънала в боклуци. Но вместо тежки глоби, Фандъкова дава още подаръци на фирмите за сметопочистване – нови 17 млн. лв. от нашите данъци. Сумата вече е 237 млн. лв. на година – точно толкова ще отиват в близките до властта фирми на вълци и орлета, които да оставят купища смет и да мият фиктивно улиците. За това предупреждават от неправитествената организация „Спаси София“.

Но това не е всичко! Фандъкова лично назначи Ивайло Иванов, уволнения от МВР заради побоя над протестиращи, за директор на Столичен инспекторат. След като се кри 50 дни, Фандъкова ще разбие Столичен инспекторат и предложи поредна общинска структура под ръководството на уволненият от МВР, която щяла да контролира фирмите за почистване. Добре прочетохте – Фандъкова предлага уволненият да контролира мутрите! И данъкоплатците да платим двойно – веднъж за „почистването“ и втори път за „контрола“.

Краде се като за последно, а последствията от управлението на Фандъкова и ГЕРБ в София ще са хаос, дългове и мафиотска мрежа, оплела града в неизгодни договори. Не трябва да позволим да й се размине това поредно източване в полза на мафията!

Frognews.bg