Спортният министър в оставка Радостин Василев забърка грандиозен скандал

Той лично наредил изплащането на парите

Спортният министър в оставка Радостин Василев забърка грандиозен скандал.

Колегите на Дилян Борисов коментират от два дни, че не идва на работа в подопечното на Радостин Василев Министерство на младежта и спорта. При това отсъствието му от работното място се случва с позволението на Василев.

Същевременно Борисов се хвалел нагоре и надолу, че съгласно уговорка с министъра, заплатата му ще бъде увеличена, пише Трибюн.бг.
Дилян Борисов заема поста главен експерт в Спорт за всички и спорт за учащи (СВСУ).

Днес той е бил освободен от длъжност, но не дисциплинарно. Дори са му били изплатени шест работни заплати. Борисов лично се е похвалил на останалите си колеги в дирекцията, които не са го виждали на работното му място от месеци.

Преобладаващата част от служителите в Министерството на младежта и спорта са разочаровани от действията на министър Радостин Василев.
“Защо служителите да идват на работа, след като дават 6 заплати на хора, които от 2 месеца си седят вкъщи?”, пита се и информаторът, пожелал анонимност.

По непотвърдена информация, обезщетението, което е било изплатено на Дилян Борисов и то забележете по настояване на самия спортен министър в оставка Радостин Василев, е в размер на 10 хиляди лева.
Източник: blitz.bg