СРАМ ГОЛЯМ

В петък Онуй заяви, че ще ходи на среща на европейските лидери в Брюксел. Изумях, честно. Все едно да те гонят с камъни от селото, ти за попската къща да питаш. Но типична черта на самозабравилия се ояден с власт цървул, е липсата на тактичност и срам.

И в петък ще се изтъпани в цялата си свинска прелест /и тук прилагателното е за вътрешната му красота!/ пред лидерите, които са гледали снимките му пиян на леглото с милиони евро и пистолет до главата, слушали са как нарича председателят на българския парламент „проста кърджалийска п…ка“ и как ги е таковал с 200 изотзаде. Чак мен ме досрамява, обаче Онуй – не!

И ще отиде и ще ги гледа в очите и ще проси подкрепа, за да се задържи на власт. Ще обещава, ще ни продава, ще настоява да го защитят и подкрепят. А той да им бъде много, много верен. Цената я знаем – ние и България.

Всяко нещо има граници на допустимото. Но срамът отново този компрометиран престъпен цървул още веднъж да ни представлява пред Европейския съюз, надминава границите. Него явно не го е срам. Но мен – да!

Затова – да изхвърлим боклука до петък! За да не се срамуваме, че сме българи и не сме се справили с един арогантен и крадлив престъпник, завзел с измама властта.

Оставка, мутро!

Елена Гунчева

loading...